Playfm.gr

Ραδιόφωνο και Ειδήσεις Τεχνολογίας

Πιέστε Play να ακούσετε ενώ διαβάζετε τη δημοσίευση...

Η Alpha Bank είναι η πρώτη ελληνική Τράπεζα που προσφέρει στους Πελάτες της το Apple Pay, με το οποίο εντάσσοντας όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες Visa της Alpha Bank θα προβαίνουν στις αγορές τους ανέπαφα σε POS ή ηλεκτρονικά σε e-shops, χωρίς να πληκτρολογούν το PIN της κάρτας τους, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό τηλέφωνο ή το ρολόι τους.

Η τράπεζα, συνεχίζοντας να καινοτομεί, εισάγει το Apple Pay, καθώς σήμερα η ανάγκη για ανέπαφες συναλλαγές είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, η πρωτοποριακή υπηρεσία της Apple για iPhone, Apple Watch, iPad και Mac, αποτελεί αναμφίβολα τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμών σε φυσικά καταστήματα, καθώς και στο internet.

Με ελάχιστα βήματα και με τη μέγιστη ασφάλεια, οι Πελάτες της Τράπεζας μπορούν πλέον να εντάξουν στο Apple Pay, όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες Visa της Alpha Bank.

Η νέα υπηρεσία έχει ήδη γίνει ανάρπαστη από τους Πελάτες της Τράπεζας, καθώς περισσότεροι από 5.000 Πελάτες της Τράπεζας, κάτοχοι καρτών Visa, συνδέθηκαν με το Apple Pay και ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν αμέσως μόλις έγινε διαθέσιμο, την περασμένη εβδομάδα. Πολύ σύντομα η Alpha Bank θα διαθέσει το Apple Pay και στους Πελάτες της που είναι κάτοχοι καρτών Mastercard.

«Η μεγάλη ανταπόκριση των Πελατών μας στο Apple Pay, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, αναδεικνύει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού στην Alpha Bank και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στην ελληνική αγορά, όπως είχαμε κάνει και στο παρελθόν με τις πρώτες contactless κάρτες, το πρώτο ψηφιακό πορτοφόλι myAlpha wallet, την πρώτη εφαρμογή πληρωμών μέσω smart watch Garmin pay κ.ά. Η λειτουργία των καρτών της Alpha Bank μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας tokenization, στην οποία στηρίζεται και το Apple Pay, μας επιτρέπει να παραμένουμε στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων, εισάγοντας πρωτοποριακές εφαρμογές που μπορούν πραγματικά να αλλάξουν ριζικά τις μεθόδους πληρωμών και να διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητα των καταναλωτών», αναφέρει ο κ. Γρηγόρης Πολίτης, Διευθυντής της Διεύθυνσης Καρτών και Χρηματοδοτήσεων Ιδιωτών της Alpha Bank.

Smart Phones , Νέα Εταιρειών