Playfm.gr

Ραδιόφωνο και Ειδήσεις Τεχνολογίας

Πιέστε Play να ακούσετε ενώ διαβάζετε τη δημοσίευση...

Το νέο λειτουργικό Windows 10 της Microsoft δεν το βάζει κάτω. Χρήστες από όλο τον κόσμο καταγγέλλουν σε ιστοσελίδες όπως το Reddit ότι τα συστήματά τους που τρέχουν με Windows 7 ή Windows 8 αναβαθμίστηκαν αυτόματα σε Windows 10.

Νέες εγκαταστάσεις του Windows 10 χωρίς την άδεια του χρήστη

windows-10

Αναφέρουν επίσης ότι η διαδικασία της αναβάθμισης ήταν αυτοματοποιημένη, και έτσι δεν έλαβαν κάποια προειδοποίηση για να τη σταματήσουν.

Όπως ήδη γνωρίζετε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε χρήστες που τρέχουν Windows 7 ή 8. Να αναφέρουμε ότι η Microsoft είχε ζητήσει συγνώμη τον Οκτώβριο του 2015 για το ίδιο ακριβώς θέμα, αναφέροντας αργότερα ότι η αναβάθμιση δεν επρόκειτο να παραδοθεί ξανά αυτόματα.

Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι ότι κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη Microsoft για την αυτόματη αναβάθμιση σε Windows 10, καθώς έχει αναφέρει εδώ και καιρό ότι η συγκεκριμένη ενημέρωση θα έρχεται από το Φεβρουάριο του 2016 σαν συνιστώμενο patch για υπολογιστές με Windows 7 και Windows 8.

Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να μπλοκάρετε για άλλη μια φορά την επιθετική πολιτική της εταιρείας που θέλει σώνει και καλά να περάσει ένα λειτουργικό σύστημα που δεν θέλετε στον υπολογιστή σας.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή GWX Control Panel η οποία έχει σχεδιαστεί για να εμποδίσει την αναβάθμιση σε Windows 10 και ακολουθήστε τις οδηγίες.

PC & Mac , Νέα Εταιρειών