Playfm.gr

Ραδιόφωνο και Ειδήσεις Τεχνολογίας

Πιέστε Play να ακούσετε ενώ διαβάζετε τη δημοσίευση...

LG-HBS-1100_TONE_PLATINUM_1Η LG Electronics πρόκειται να παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress μια νέα premium έκδοση της σειράς bluetooth ακουστικών TONE.

Τα νέα TONE Platinum, καρπός και αυτά της συνεργασίας με τη Harmon Kardon, είναι σχεδιασμένα τόσο για τον επαγγελματία, όσο και για τον απλό λάτρη της μουσικής και ενσωματώνουν όλα τα χαρακτηριστικά των ακουστικών Harmon Kardon Platinum.

Για την ελαχιστοποίηση των αλλοιώσεων από εξωτερικούς παράγοντες η LG Electronics υιοθέτησε τον σχεδιασμό Balanced Armature, που χρησιμοποιείται σε high-end ενσύρματα ακουστικά. Επιπλέον, το περίβλημα από αλουμίνιο βοηθά περισσότερο σε πιο εξελιγμένη απόδοση ήχου.

Ο νέος Codec aptX HD Audio προσφέρει ηχητική ποιότητα επιπέδου CD, καθώς εξασφαλίζει την αναπαραγωγή ολόκληρου του ηχητικού φάσματος και την ελαχιστοποίηση της χρονικής υστέρησης (latency), μειώνοντας σημαντικά την ταχύτητα μετάδοσης (bit rate) χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα του ήχου που μεταφέρεται μέσω Bluetooth. Υπάρχει ακόμη η λειτουργία noise canceling μέσω δύο μικροφώνων, για «καθαρές» συνομιλίες κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ακόμη και στο πιο θορυβώδες περιβάλλον.

LG-HBS-1100_TONE_PLATINUM_2Το μεταλλικό φινίρισμα έρχεται να υπογραμμίσει την premium αισθητική των ακουστικών TONE Platinum, ενώ ο εργονομικός τους σχεδιασμός επιτρέπει στο χρήστη να τα φορά για ώρες χωρίς πρόβλημα. Για περισσότερη άνεση, η LG έχει προσθέσει και δυνατότητα φωνητικής εντολής για την απάντηση των εισερχόμενων κλήσεων, ενώ η εφαρμογή Tone & Talk έχει αναβαθμιστεί προκειμένου να υποστηρίζει τις λειτουργίες Voice Memo και Find Me σε οποιαδήποτε συσκευή Android (με λειτουργικό έκδοσης 4.1 και περαιτέρω).

Η εμπορική διάθεση των ακουστικών Bluetooth θα ξεκινήσει τον Μάρτιο στις Η.Π.Α και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε Ασία, Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Το Mobile World Congress διεξάγεται στην Βαρκελώνη, 22-25 Φεβρουαρίου.

Gadgets , Νέα Εταιρειών