Playfm.gr

Ραδιόφωνο και Ειδήσεις Τεχνολογίας

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου

Πιέστε Play να ακούσετε ενώ διαβάζετε τη δημοσίευση...

Το WhatsApp, η εφαρμογή που έχει φτάσει το 1 δισεκατομμύριο καθημερινούς χρήστες και η οποία ανήκει στο Facebook, ανακοίνωσε την προσθήκη ενός πολυαναμενόμενου χαρακτηριστικού. Επιτρέπει στους χρήστες του την διαγραφή/ανάκληση απεσταλμένων μηνυμάτων.

Για να χρησιμοποιήσεις το νέο feature του WhatsApp, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις παρατεταμένα επάνω στο μήνυμα που θέλεις να διαγράψεις. Στη συνέχεια εμφανίζεται η επιλογή που σε ρωτά αν θέλεις να προχωρήσεις στη διαγραφή μόνο για σένα ή για όλους όσους συμμετέχουν στη συνομιλία.

Αν πατήσεις “delete for everyone” στην δική σου οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα “This message was deleted” και αν κάποιος άλλος σβήσει ένα μήνυμα, εσύ θα βλέπεις στη θέση του το ίδιο (“This message was deleted”).

Να σημειωθεί εδώ κάτι πολύ σημαντικό, ότι για να σβήσεις ένα μήνυμα για όλους, θα πρέπει να το κάνεις μέσα στα 7 πρώτα λεπτά που το έχεις στείλει. Αν περάσει το διάστημα αυτό, μπορείς να το διαγράψεις μόνο από τη δική σου συσκευή.

Επίσης, για να διαγραφεί το μήνυμα που θέλεις, θα πρέπει όλοι να χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση του WhatsApp για Android, iPhone ή Windows Phone. Αν δεν έχει ο παραλήπτης την τελευταία έκδοση, το χαρακτηριστικό δεν υποστηρίζεται και στην περίπτωση που κάποιο μήνυμα δεν διαγραφεί από όλους, δεν λαμβάνεις κάποια ειδοποίηση.

Το νέο feature έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμο. 

Smart Phones , Νέα Εταιρειών