Playfm.gr

Ραδιόφωνο και Ειδήσεις Τεχνολογίας

Σημαντική συνεργασία για το Pockee, με την μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας:την COSMOTE. Η συνεργασία έχει ξεκινήσει από την 2 Μαΐου και αφορά στην παροχή επιπλέον κουπονιών

Νέα Εταιρειών

Η Microsoft έχει ξεκινήσει μια νέα How-old.net web-υπηρεσία, που επιτρέπει στον χρήστη να προσδιορίσει την ηλικία της φωτογραφίας.

Νέα Εταιρειών

Η φωτογραφική μηχανή του LG G4 διαθέτει φακό με διάφραγμα F1.8, κάτι σπάνιο για μια smartphone συσκευή, που επιτρέπει σε 80% περισσότερο φως να φτάνει στον αισθητήρα εικόνας, σε σχέση με το LG G3.

Smart Phones , Νέα Εταιρειών

Οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν την επερχόμενη υπηρεσία ΟΤΕ TV GO διέρρευσαν και σας μεταφέρουμε με -κάθε επιφύλαξη- τους όρους χρήσης (οι οποίοι ενδεχομένως να αλλάξουν μετά την επίσημη κυκλοφορία της υπηρεσίας), οι οποίοι θα λύσουν πολλές από τις απορίες σας.

Νέα Εταιρειών

Νέα μεγάλη ενημέρωση είχαμε σήμερα για την εφαρμογή WhatsApp τον διάσημο Messenger που τώρα πλέον μπορείτε να πραγματοποιείτε και τηλεφωνικές κλήσεις πέρα από τα μηνύματα μια δυνατότητα που οι κάτοχοι των android την έχουν εδώ και καιρό και στο ios χρειαζόταν ένα tweak για να εμφανιστεί.

Νέα Εταιρειών

Η Νορβηγία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο η οποία θα καταργήσει τη ραδιοφωνική μετάδοση στα FM, από το 2017, προς όφελος της μετάβασης των ραδιοφωνικών σταθμών στη ψηφιακή εποχή.

Νέα Εταιρειών

Το γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι η 15η Απριλίου τεχνολογικά είναι η… ημέρα της Huawei, με την εταιρεία να πραγματοποιεί το πολυαναμενόμενο event της στο Λονδίνο (στο οποίο βρίσκεται και το digitallife.gr) και να ανακοινώνει τη νέα της ναυαρχίδα. Το Huawei P8, λοιπόν, είναι γεγονός…

Νέα Εταιρειών

Η τελευταία εφαρμογή που σαρώνει το διαδίκτυο και έχει χαρακτηριστεί ως «διαβολικά εθιστική» και ταυτόχρονα εντυπωσιακά δύσκολη ακούει στο όνομα «Kuku Kube».

Νέα Εταιρειών

Η αυριανή ημέρα θα βρει δύο πολύ δημοφιλούς κατασκευαστές της Κίνας να πραγματοποιούν νέες εκδηλώσεις προκειμένου να μας δείξουν τι νέο έχουν να προτείνουν για φέτος. Στις 15 Απριλίου, δηλαδή σε λίγες ώρες η Huawei και Xiaomi «ανοίγουν» τα χαρτιά τους επί σκηνής και αποκαλύπτονται τα καινούργια τους προϊόντα.

Νέα Εταιρειών

Κάποιοι πιστεύαν πως το Apple Watch δεν θα έχει ένα επιτυχημένο ντεμπούτο κατά το άνοιγμα των προ παραγγελιών του πριν λίγες μέρες. Τα πρώτα όμως στατιστικά πωλήσεων και παραγγελιών έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους και για ακόμη μια φορά η Apple αφήνει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Νέα Εταιρειών

Breaking News: Μια τεράστια διαρροή, μόλις μας αποκάλυψε τα πάντα για το LG G4, λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του. Μια επίσημη σελίδα της LG, ειδικά για το LG G4 ήταν online για μερικές ώρες και μας έδωσε όλα όσα χρειαζόμαστε. Φυσικά, η LG όταν κατάλαβε το λάθος της την κατέβασε.

Νέα Εταιρειών

Το Apple Watch είναι η πρώτη συσκευή της Apple, η οποία βασίζεται σε display που είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι, καθώς παρά τις φήμες που ήθελαν τα τελευταία iPhones να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη υπερανθεκτική τεχνολογία για την προστασία της οθόνης τους, τελικώς η Apple προτίμησε πιο συμβατικά μονοπάτια.

Gadgets , Νέα Εταιρειών