Playfm.gr

Ραδιόφωνο και Ειδήσεις Τεχνολογίας

Αν το iPhone ή το iPad σας έχουν λίγο αποθηκευτικό χώρο διαθέσιμο τότε αφαιρώντας φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια και εφαρμογές που δεν θέλετε είναι μια καλή λύση για να τον αυξήσετε. Τις περισσότερες φορές όμως ακόμη και για ένα μέσο χρήστη η ενέργεια αυτή δεν είναι αρκετή. Η «μυστηριώδη» Other κατηγορία που εμφανίζεται στο iTunes κάθε φορά που συνδέετε την συσκευή σας μπορεί να σας προκαλεί πονοκεφάλους. Ο αποθηκευτικός χώρος Other περιλαμβάνει cache αρχεία, προσωρινά δεδομένα και δεδομένα που   Read More ...

Smart Phones , Νέα Εταιρειών

Το Be My Eyes είναι μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή που απευθύνεται σε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα όρασης, η οποία έρχεται να τους διευκολύνει σημαντικά στην διεκπεραίωση μικρών ή μεγαλύτερων καθημερινών διεργασιών φέρνοντας τους σε επαφή με ανθρώπους που βλέπουν κανονικά.

Smart Phones

Οι μετακινήσεις με τις Συγκοινωνίες Αθηνών είναι πλέον ευκολότερες. Με μια νέα εφαρμογή, οι επιβάτες όπου κι αν βρίσκονται, μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν σε ουρές ή να αναζητούν τα σημεία πώλησής τους.

Νέα Εταιρειών

TRENDnet: Τα Wi-Fi routers (δρομολογητές) πλέον είναι πραγματικά πανίσχυρα, με ικανοποιητικό σήμα εκπομπής από και προς πολλές συσκευές ταυτόχρονα, ενώ μπορούν να διατηρούν και μια ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω ενός επίσης ασύρματου σημείου πρόσβασης ή μέσω ενός 3G δρομολογητή, ή μέσω μίας φυσικής καλωδιακής σύνδεσης.

Gadgets , Νέα Εταιρειών

Μιας και οι πλέον ειδικοί σε θέματα συσκευών και μπαταριών δεν φαίνεται να κάνουν κάτι για να φέρουν την επανάσταση στη διάρκειά τους ενώ παράλληλα οι συσκευές με τις QHD οθόνες γίνονται όλο και πιο απαιτητικές, τη λύση έρχεται να δώσει ένας σχεδιαστής μόδας.

Νέα Εταιρειών

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι χρήστες του Facebook βλέπουν τις σελίδες τους στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «μπλοκαρισμένες» και ένα μήνυμα από την εταιρεία με το οποίο τους ζητά να «ανεβάσουν» τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, προκειμένου να συνδεθούν και να επανέλθει ο λογαριασμός τους. Αρχικά, πολλοί ήταν οι πολίτες οι οποίοι μέσω ιστολογίων και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την ανησυχία τους για την παράξενη αυτή κίνηση, ενώ   Read More ...

Νέα Εταιρειών

Δελτίο Τύπου: Γρήγορο Internet ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές με ταχύτητες download έως 22 Mbps και upload έως 6 Mbps, παρέχει στους συνδρομητές του ο ΟΤΕ με τη νέα υπηρεσία ευρυζωνικού Internet μέσω Δορυφόρου,ˇ “OTE Satellite Internet”.

Νέα Εταιρειών

οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα είναι υποχρεωμένες να προχωρούν στο μπλοκάρισμα των κινητών τηλεφώνων τα οποία δηλώνονται από τους συνδρομητές τους ως κλεμμένα.

Νέα Εταιρειών

  Λίγο μετά αφότου οι προ παραγγελίες για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus άνοιξαν από την Apple τόσο η ίδια η εταιρεία όσο και η AT&T ανέφεραν πως στα συστήματα τους καταγράφηκε ένας άκρως εντυπωσιακός αριθμός προ παραγγελιών με την ζήτηση για τα δύο iPhone 6 να ξεπερνάει και μάλιστα κατά πολύ την αντίστοιχη των iPhone 5S και iPhone 5.

Smart Phones , Νέα Εταιρειών

Ο Σεπτέμβρης είναι συνυφασμένος με τα πρωτοβρόχια και την επιστροφή στα θρανία. Οπως και το οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών της Apple, στον πυρήνα της λειτουργίας του, υπηρετεί διαχρονικά την εκπαίδευση. Το iPad έχει αναδειχθεί σε διαδραστικό ψηφιακό εγχειρίδιο για εκατομμύρια μαθητές σε ολόκληρο τον κόσμο. Και στην Ελλάδα αρκετά είναι πλέον τα σχολεία που το έχουν εισαγάγει ως βασικό εργαλείο στα εκπαιδευτικά τους προγράμματα.

Νέα Εταιρειών

Όταν αναφερόμαστε στα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα, σε αυτά δηλαδή που έχουν συνήθως διάρκεια κάποια δευτερόλεπτα ή λεπτά και στη συνέχεια αυτοκαταστρέφονται, τότε κυρίαρχο είναι το Snapchat. Το Facebook αναζητά από πλευράς του διάφορους τρόπους για να το ανταγωνιστεί, πρώτα επιχειρώντας ανεπιτυχώς να το εξαγοράσει στο παρελθόν έναντι 3 δισ.

Νέα Εταιρειών

  Η Αpple επιβεβαίωσε τις φήμες για όχι ένα αλλά δύο μεγαλύτερα νέα iPhones. To iPhone 6 Plus αποτελεί και επίσημα την είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των Phablet συσκευών.

Smart Phones