PlayFM.GR

Ραδιόφωνο και Ειδήσεις Τεχνολογίας

Για το Apple CarPlay έχουμε μιλήσει στο παρελθόν και πολλοί είναι οι χρήστες που περιμένουν πως και πως να αγοράσουν κάποιο νέο μοντέλο που να το υποστηρίζει. Ευτυχώς για τους υπόλοιπους, όμως, σύντομα θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποιος θέλει σεοποιοδήποτε όχημα, με τη χρήση aftermarket συστημάτων!

Νέα Εταιρειών

Έφτασε η μέρα. Μετά από 12 χρόνια, 6 μήνες και 12 μέρες στην αγορά, τα Windows XP ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και έφτασαν στο τέλος της ζωής τους. Σήμερα έλαβαν το τελευταίο σετ από patches μέσω της υπηρεσίας Windows Update και… αυτό ήταν.

Νέα Εταιρειών

 Αμερικανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν τον πληρέστερο μέχρι σήμερα τρισδιάστατο «χάρτη» των νευρωνικών διασυνδέσεων στο εσωτερικό του εγκεφάλου ενός θηλαστικού, συγκεκριμένα ενός ποντικιού. Είναι ακόμη μία σημαντική πρόοδος στην μακρόχρονη προσπάθεια κατανόησης του τρόπου λειτουργίας του εγκεφάλου του ανθρώπου και των νευροεκφυλιστικών ασθενειών του.

Νέα Εταιρειών

Όλοι μας, λίγο ή πολύ, έχουμε χρησιμοποιήσει το YouTube για να παρακολουθήσουμε τα αγαπημένα μας videos. Αυτό, όμως, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, είναι ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμεορισμένες λέξεις κλειδιά για να μεταμορφώσουμε το website σε κάτι εντελώς διαφορετικό!

Νέα Εταιρειών

Να ένα ζευγάρι ακουστικά-ψείρες, μεχαρούμενη εμφάνιση, αλλά καιαπαράμιλλη πρακτικότητα, κάτι που πάντα αναζητάτε από τα gadgets σας. Ιδού τα Cordcruncher.

Gadgets , Νέα Εταιρειών

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μία νέα συνήθεια που κερδίζει ολοένα και περισσότερους καπνιστές σε όλο τον κόσμο. Στο post αυτό θα σας δώσουμε κάποιες βασικές πληροφορίες γι αυτό, θα σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας, την προσωπική μας εμπειρία, ενδιαφέροντα πράγματα που μάθαμε ατμίζοντας, αλλά και θα μιλήσουμε για την ιδιότητα του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ως gadget,

Gadgets

Δελτίο Τύπου: Ο Όμιλος Naspers, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Ricardo Internet Hellas και διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο από website ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce) ανά την υφήλιο [στα οποία συγκαταλέγονται τα olx.com, qq.com (Tencent) και Allegro}, αποφάσισε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση μερικών από τις δραστηριότητες του.

Νέα Εταιρειών

Μετά από μεγάλο διάστημα φημών, αλλά και τεράστιο αριθμό διαρροών, σε σημείο να αποτελεί το χειρότερα κρατημένο «μυστικό» στην ιστορία της κινητής, το νέο HTC One (M8) είναι επιτέλους επίσημο.

Smart Phones , Νέα Εταιρειών

Τίποτα δεν έχει μείνει κρυφό για τοAll New HTC One, πριν την επίσημη παρουσίασή του που έχει προγραμματιστεί σε μερικές ώρες και -ενώ ο Δημήτρης Σκιάννης είναι στο αεροπλάνο για Λονδίνο- έχουμε κάποιες ακόμη σημαντικές διαρροές. Όπως ένα video από το Youtube channel

Smart Phones , Νέα Εταιρειών

Ο CEO της Apple, Tim Cook είχε πει πρόσφατα ότι η Apple έχει «μεγάλα σχέδια» για το 2014, ωστόσο δεν αποκάλυψε το παραμικρό σχετικά. Αναλυτές ωστόσο κάνουν λόγο για την εμφάνιση δύο νέων μοντέλων iPhone με «μεγάλη διαγώνιο» οθόνης και μίας wearable device, του iWatch. Όσο αφορά στο τελευταίο, ίσως η ενδεχόμενη κυκλοφορία του να επιβεβαιώνεται από τη διαρροή μίας νέας εφαρμογής της Apple, που αφορά στην υγεία, στην άσκηση   Read More ...

Νέα Εταιρειών

Διαβάζαμε φήμες εδώ και καιρό και να που το Google Play Music είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας, προσφέροντας έναν ατελείωτο κόσμο μουσικής απόλαυσης στο κινητό μας, μέσω του καταστήματος Google Play του Android.

Νέα Εταιρειών

Η πρώτη μας επαφή με το Sony Xperia Z2 tablet πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του συνέδριου Mobile World Congress, στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη. Οι πρώτες εντυπώσεις για την συσκευή ήταν άριστες, και από τότε μέχρι σήμερα, που είχαμε και τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το Sony Xperia Z2 Tablet διεξοδικά, δεν αλλάξαμε γνώμη.

Νέα Εταιρειών