PlayFM.GR

Ραδιόφωνο και Ειδήσεις Τεχνολογίας

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι χρήστες του Facebook βλέπουν τις σελίδες τους στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «μπλοκαρισμένες» και ένα μήνυμα από την εταιρεία με το οποίο τους ζητά να «ανεβάσουν» τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, προκειμένου να συνδεθούν και να επανέλθει ο λογαριασμός τους. Αρχικά, πολλοί ήταν οι πολίτες οι οποίοι μέσω ιστολογίων και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την ανησυχία τους για την παράξενη αυτή κίνηση, ενώ   Read More ...

Νέα Εταιρειών

Δελτίο Τύπου: Γρήγορο Internet ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές με ταχύτητες download έως 22 Mbps και upload έως 6 Mbps, παρέχει στους συνδρομητές του ο ΟΤΕ με τη νέα υπηρεσία ευρυζωνικού Internet μέσω Δορυφόρου,ˇ “OTE Satellite Internet”.

Νέα Εταιρειών

οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα είναι υποχρεωμένες να προχωρούν στο μπλοκάρισμα των κινητών τηλεφώνων τα οποία δηλώνονται από τους συνδρομητές τους ως κλεμμένα.

Νέα Εταιρειών

  Λίγο μετά αφότου οι προ παραγγελίες για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus άνοιξαν από την Apple τόσο η ίδια η εταιρεία όσο και η AT&T ανέφεραν πως στα συστήματα τους καταγράφηκε ένας άκρως εντυπωσιακός αριθμός προ παραγγελιών με την ζήτηση για τα δύο iPhone 6 να ξεπερνάει και μάλιστα κατά πολύ την αντίστοιχη των iPhone 5S και iPhone 5.

Smart Phones , Νέα Εταιρειών

Ο Σεπτέμβρης είναι συνυφασμένος με τα πρωτοβρόχια και την επιστροφή στα θρανία. Οπως και το οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών της Apple, στον πυρήνα της λειτουργίας του, υπηρετεί διαχρονικά την εκπαίδευση. Το iPad έχει αναδειχθεί σε διαδραστικό ψηφιακό εγχειρίδιο για εκατομμύρια μαθητές σε ολόκληρο τον κόσμο. Και στην Ελλάδα αρκετά είναι πλέον τα σχολεία που το έχουν εισαγάγει ως βασικό εργαλείο στα εκπαιδευτικά τους προγράμματα.

Νέα Εταιρειών

Όταν αναφερόμαστε στα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα, σε αυτά δηλαδή που έχουν συνήθως διάρκεια κάποια δευτερόλεπτα ή λεπτά και στη συνέχεια αυτοκαταστρέφονται, τότε κυρίαρχο είναι το Snapchat. Το Facebook αναζητά από πλευράς του διάφορους τρόπους για να το ανταγωνιστεί, πρώτα επιχειρώντας ανεπιτυχώς να το εξαγοράσει στο παρελθόν έναντι 3 δισ.

Νέα Εταιρειών

  Η Αpple επιβεβαίωσε τις φήμες για όχι ένα αλλά δύο μεγαλύτερα νέα iPhones. To iPhone 6 Plus αποτελεί και επίσημα την είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των Phablet συσκευών.

Smart Phones

  Η αναμονή πλέον τελείωσε και η Apple μας παρουσίασε τις δύο νέες της ναυαρχίδες για φέτος, το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Παρακάτω σας έχουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το iPhone 6.

Smart Phones

Μεγαλύτερες οθόνες υψηλής ανάλυσης Retina HD, ταχύτερος επεξεργαστής και εκπληκτικό design είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των δύο νέων μοντέλων iPhone 6 και iPhone 6 Plus που παρουσιάστηκαν χθες από την Apple!

Smart Phones , Νέα Εταιρειών

Το Apple Pay έρχεται και στην Ευρώπη, προαναγγέλλει η Visa Europe Την επέκταση των πληρωμών μέσω iPhone και στην Ευρώπη προανήγγειλε με ανακοίνωσή της η Visa Europe. Μετά την ανακοίνωση της υπηρεσίας Apple Pay στις ΗΠΑ από την Apple, η Visa έσπευσε να επιβεβαιώσει πως θα υποστηρίζει τις υπηρεσίες πληρωμών online και offline, με iPhone 6, iPhone 6 Plus και το Apple Watch. Αξιωματούχος της Visa χαρακτηρίζει ορόσημο για τις   Read More ...

Νέα Εταιρειών

Η IFA 2014 ολοκληρώνεται και σιγά-σιγά όλοι ετοιμάζονται να «μετακομίσουν» το ενδιαφέρον τους στην περισσότερο… μακρινή Καλιφόρνια, όπου την Τρίτη είναι προγραμματισμένο το event της Apple για την ανακοίνωση του iPhone 6.

Smart Phones , Νέα Εταιρειών

Η νέα εφαρμογή «Cyberkid», που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά, σε περίπτωση κινδύνου ή απειλής, να επικοινωνούν άμεσα με τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, παρουσιάστηκε σήμερα από το διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταξίαρχο Μανώλη Σφακιανάκη,

Smart Phones , Νέα Εταιρειών